Tuesday, November 25, 2008

soulwajagat-sejagat

Mengikut kamus Wikipedia, Sintesis berasal dari bahas Yunani syn :tambah dan thesis : posisi yang membawa maksud satu integrasi dari dua atau lebih (perkara) yang ada yang menghasilkan suatu hasil baru. Istilah ini mempunyai arti luas dan dapat digunakan ke fizik, idealogi dan lain-lain. Foto pulak adalah gambar tetap yang merakam kejadian atau objek pada waktu tertentu.

Jadi dengan sukahatinyer gua nak buat kesimpulan empayarfotosintesis ialah zaman evolusi seni yang mengalami mutasi genetik dan akan menakluk seluruh persada minda pemikir dan metsunamikan alam sewarjagat…. Heheehe..

Kalau dulu ada zaman mesolitik, paleolitik dan neolitik dan politik nie baru punyer brand fotsislitik (zaman bergambar) lagipun kata orang gambar menceritakan segalanya…

Tapi kat Cuba ada satu kumpulan heavy rock (ahlinya orang kulit hitam kot) namanya sama jugak “sintesis” cuma takde empayar dan foto di depannya. Lagu banyak kepada lagu ritual…. maybe sekongkol bob marley kot… apa-apa pun …

Viva Empayarfotosistesis Es Una De La Mejores Conggrat…..
….Gracias……..
pemecah otak : Hyruls

2 comments:

plankton said...

Viva Empayarfotosistesis Es Una De La Mejores Conggrat…

Aku tak paham menda apa tu?? explain sikit...

Anonymous said...

viva tu bukan kereta empayarfotosistesis dah diterangkan
es una de la mejores kebetulan ngk cite sepanyol (aku pn tak tau makna die sori hahaha.
conggrattahniah